Responsive webdesigns

Wie doet het niet: even het mobieltje erbij pakken en snel iets googelen, je mail controleren of social media checken, het is onderdeel geworden van onze dagelijkse routine.
Het is nu eenmaal een feit: ook jouw klanten willen overal en altijd snel informatie. En het is geen verrassing, daarvoor wordt steeds vaker een mobiele telefoon of tablet gebruikt.
Om jouw klanten hierbij een optimale gebruikerservaring te bieden behoort jouw website daarom responsive te zijn. Want zeg nou zelf, ook jij wil niet van links naar rechts scrollen of een vergrootglas gebruiken om een website te bekijken op je mobiele telefoon.

Waarom zouden jouw klanten dit dan wel doen? Die gaan gewoon op zoek naar een andere website….

Responsive webdesign | Onzid webdesign

Test hier of jouw website geschikt is voor mobiel gebruik

Wat is Responsive webdesigns

Responsive webdesigns is een website die zodanig is ontworpen dat hij zichzelf aanpast aan elk denkbaar scherm.
Van een kleine smartphone, via verschillende maten tablets, laptops met retinaschermen tot aan grote desktop schermen en Smart TV’s.Mits goed uitgevoerd, is een responsive website dé oplossing om al je content toegankelijk te maken voor alle denkbare gebruikers, wanneer dan ook, waar dan ook en op welk apparaat dan ook.

Een Responsive Website is een goede investering.

Naast de genoemde voordelen van toegankelijkheid op alle denkbare apparaten, bespaart een Responsive Website op termijn ook veel geld.
Je hebt maar één CMS nodig. Je hoeft je content maar één keer te creëren en maar op één plek te onderhouden.
Statistieken bijhouden en interpreteren is een stuk eenvoudiger voor één website dan voor verschillende websites en apps.
Met een responsive website houd je dus een veel beter zicht op de prestaties van al je online inspanningen in minder tijd.

Met een responsive website hoef je ook niet meer elke 2-3 jaar een hele nieuwe website te (laten) bouwen. De investering in een Responsive Website kun je dus over meerdere jaren afschrijven, een investering in een Responsive Website verdient zichzelf dan ook gegarandeerd terug.