De Survival Games is een fondsenwervend evenement ten bate van Artsen zonder Grenzen. 30 september 2016 wordt dit unieke evenement voor de 3de maal georganiseerd in het Amsterdamse Bos.

De Survival Games is een intensieve wedstrijd vol actie, ontworpen om jouw team op de proef te stellen en je grenzen te verleggen. Bij de Survival Games gaat het niet alleen om snelheid en kracht,  maar ook om teamwork, creativiteit en strategie.
Vanaf het moment van inschrijven bouwen wij de spanning op naar 30 september. Door middel van trainingen, een informatie avond en bijzondere communicatie zul jij het gevoel krijgen dat je echt voor Artsen zonder Grenzen op missie gaat.

DE UITDAGING IN HET KORT:
De regio Amsterdam is getroffen door een onbekend virus en in quarantaine geplaatst. Samen met jouw team ga jij in de duisternis van het Amsterdamse Bos op missie voor Artsen zonder Grenzen. Bij aanvang ontvangt je team een serie uitdagende opdrachten, je bepaalt een strategie, helpt slachtoffers, bouwt constructies (die je natuurlijk ook gebruikt) en navigeert tussen de verschillende locaties in het Bos.

Onzid heeft het Survival games concept ontwikkelt voor Artsen zonder Grenzen, daarnaast heeft Onzid het logo, het drukwerk/huisstijl en de promotie verzorgt van het evenement.