LOGO ONTWERPEN

Meestal begint het ontwerpen van een nieuwe huisstijl met het logo. Het primaire doel van een logo is om herkenbaarheid te creëren voor jouw bedrijf. Het ontwerp van een je bedrijfslogo moet daarom representatief zijn voor jouw onderneming, en de juiste weergave zijn van jouw identiteit.
Trends komen en gaan, maar jouw logo moet tijdloos zijn want je wil natuurlijk wel een tijdje door met jouw (nieuwe) onderneming. Je bedrijfslogo moet ook toepasselijk zijn; vrolijke kleuren zijn leuk voor bijvoorbeeld kinderlimonade, maar minder geschikt voor een notaris kantoor. Je logo moet ook ‘simpel’ zijn, m.a.w. makkelijker te herkennen en goed schaalbaar. Een schaalbaar logo is namelijk inzetbaar en herkenbaar op ieder formaat. Jouw logo moet het goed doen van postzegelformaat tot aan een billboard langs de snelweg.

nieuwe huisstijl ontwikkelen

De meeste ondernemers hebben meestal al een aardig idee over een logo, maar niet de middelen om dit professioneel uit te werken. Jouw ideeën en misschien zelfs schetsen werken wij uit tot een tastbaar eerste ontwerp. Die we samen met jouw finetunen tot een eindresultaat die aan al jouw wensen voldoet.

ONTWERPEN HUISSTIJL

Na het logo ontwerp komen de andere elementen aan bod, denk daarbij aan kleurgebruik, lettertype, stijl van fotografie, lay-out etc. Het is van belang om al deze onderdelen goed samen te smelten tot één geheel en ook vast te leggen. Want door consequent te zijn in jouw huisstijl creëer je immers herkenbaarheid.
Daarbij zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Want een huisstijl draait niet alleen om wat jij mooi vind, je huisstijl moet representatief zijn voor je bedrijf en aansprekend zijn voor jouw doelgroep. Het is dus absoluut de moeite waard om bij het ontwerp van jouw huisstijl samen te werken met Onzid (web)design.

ONTWERPEN VAN EEN NIEUWE HUISSTIJL

Ook als je niet tevreden meer bent met je huidige huisstijl kun je natuurlijk bij Onzid terecht. Wij ontwerpen samen met jou een nieuwe en verbeterde huisstijl die beter aansluit bij de identiteit van jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op, wij helpen je graag verder.