Klaar voor de AVG – Aanbieding

Als ondernemer schiet het er wel eens bij in om nieuwe content te plaatsen op je website. Dat is wel belangrijk want leuke berichten, aanbiedingen en relevante informatie zorgen ervoor dat klanten jouw website blijven bezoeken. Geen zorgen, iedere maand nemen wij contact met je op om te informeren of er nieuws is over jouw bedrijf.

Wij verzorgen het onderhoud, plaatsen relevante nieuwe berichten, en optimaliseren jouw website voor de zoekmachines.
Kortom je hebt er geen omkijken meer naar! En heb je zelf tussendoor iets te melden, een mailtje is voldoende om jouw aanbieding of bericht direct te plaatsen. Met IVDesign (web)design heb je er een collega bij!

*Bij het afsluiten van een onderhoudspakket voor 1 jaar (€ 600,- ex. btw) maken wij (indien nodig) GRATIS een nieuwe website die voldoet aan alle moderne eisen. Dus geschikt voor mobiel gebruik, een privacyverklaring, indien nodig een verwerkersovereenkomst én met een veilig SSL Certificaat (groene slotje). Zo ben je helemaal klaar voor de AVG.

Een website die jouw bedrijf helpt groeien vergt meer dan een eenmalige inspanning. Een succesvolle website is nooit klaar en altijd in ontwikkeling om jouw zakelijke doelstellingen te realiseren.
Voor iedere onderneming is het van cruciaal belang dat er tenminste één iemand is die zich volledig verantwoordelijk voelt voor het succes van de website. Iemand die het als zijn of haar hoogste prioriteit ziet dat de website veilig is en voldoet aan de wetgeving.

Als website eigenaar ben jij de eerst verantwoordelijke voor de veiligheid van jouw website. En met de nieuwe AVG ben je verplicht om jouw website pro-actief te beveiligen, denk hierbij aan het op de juiste manier updaten van thema’s / plugins en het regelmatig maken van back-ups.
Ben je hier niet goed in thuis of ontbreekt het je aan de tijd om dit goed te doen? Met een Onderhoud Plus pakket kun je dit helemaal aan IVDesign (web)design over laten, want met IVDesign heb je er een gemotiveerde collega bij!

Goed om te weten

  • Met een Onderhoud Plus pakket van IVDesign heb je er een ‘collega’ bij, dat zijn geen loze woorden. Iedere maand ontvang je van ons een overzicht met het aantal bezoekers en de zoekresultaten van de belangrijkste zoekmachines.
  • Een onderhoudspakket sluiten wij altijd voor minimaal één jaar, dit wordt bij ingang van de overeenkomst direct voor het eerste jaar gefactureerd, daarna jaarlijks in januari van het nieuwe jaar (tenzij we andere afspraken maken). Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden over ons werk, dan kun je altijd opzeggen, zonder opzegtermijn.

* Deze aanbieding is alleen geldig voor een eenvoudige WordPress website, dit is altijd ter beoordeling door IVDesign (web)design. We kunnen bijvoorbeeld geen webwinkel maken voor dit bedrag.